واریز یارانه معیشتی 1/500/000 تومانی عیدانه شروع شد | توزیع بسته معیشتی مناسبتی برای خانوارها از امشب

کد خبر: 1360633

مهدی مهرانگیز رئیس کل دادگستری استان بوشهر عصر امروز در مراسم توزیع بسته‌های معیشتی میان خانواده‌های نیازمند زندانی در حسینیه گلزار شهدا بوشهر بر اهمیت حمایت‌های مالی، تحصیلی، درمانی و تامین لوازم ضروری خانواده‌های زندانیان تأکید کرد.

واریز یارانه معیشتی 1/500/000 تومانی عیدانه شروع شد | توزیع بسته معیشتی مناسبتی برای خانوارها از امشب

به مناسبت پنجم خرداد، روز ملی حمایت از خانواده‌های زندانیان، ۵۰۰ بسته معیشتی به خانواده‌های زندانیان در شهرستان‌های بوشهر، دشتستان، دشتی و گناوه تحویل شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، مهدی مهرانگیز رئیس کل دادگستری استان بوشهر عصر امروز در مراسم توزیع بسته‌های معیشتی میان خانواده‌های نیازمند زندانی در حسینیه گلزار شهدا بوشهر بر اهمیت حمایت‌های مالی، تحصیلی، درمانی و تامین لوازم ضروری خانواده‌های زندانیان تأکید کرد.

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته بیش از یک‌میلیارد و 570 میلیون تومان به خانواده‌های زندانیان در استان بوشهر کمک شده است، افزود: شورای راهبردی پتروشیمی‌های استان بوشهر نقش موثر در زمینه آزادی زندانیان و تهیه بسته‌های معیشتی ایفا کرده است.

مهرانگیز اضافه کرد: همزمان با روز ملی حمایت از خانواده‌های زندانیان، 500 بسته معیشتی شامل اقلامی مانند برنج، روغن، تن ماهی، رب گوجه‌فرنگی، حبوبات و سویا هر کدام به ارزش 1.5 میلیون تومان، به این خانواده‌ها اهدا شده است.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر اظهار داشت: این اقدامات در راستای دستور رهبر معظم انقلاب و رئیس قوه قضاییه انجام شده است و در طول 2.5 سال گذشته، حدود 846 بازدید خارج از وقت اداری از خانواده‌های زندانیان، همراه مدیرکل زندان‌ها، دادستان‌ها و مدیران انجمن حمایت از زندانیان انجام شده است.

مهرانگیز در پایان از مردم استان خواست تا در کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و مالی و حمایت از خانواده‌های آنان، با نهادهای قضایی، ستاد دیه و انجمن‌های حمایت همکاری کنند.

۳.۵ میلیون روستایی تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به ۳.۵ میلیون روستایی خدمات ارائه می‌دهد و توانسته مهاجرت از روستاها را کاهش دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، احمد میدری در مراسم بیستمین سال تاسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به نقش مهم صندوق بیمه روستایی اظهار کرد: این صندوق با ساختار چابک و بیش از 1600 کارگزاری، به 3.5 میلیون روستایی خدمات ارائه می‌دهد و توانسته مهاجرت از روستاها را کاهش دهد.

وی افزود: زیبایی‌های بیمه روستاییان همانند روستا هنوز کشف نشده است و ما باید زیبایی های بیمه را طوری معرفی کنیم که جذاب شود که سازمان بیمه سلامت در این زمینه خیلی می تواند کمک کند چرا که مردم بازنشستگی با درمان را در کنار هم می خواهند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه صندوق بیمه روستاییان نباید فقط به سمت پرداخت یارانه سالمندی حرکت کند بلکه مشارکت افراد در پرداخت حق بیمه باید مبنا باشد، گفت: پرداخت یارانه صرف نقض عدالت است و آن را نباید پایه سیاست‌گذاری قرار داد.

وی افزود: این صندوق چند بنگاه اقتصادی دارد که طبق برنامه توسعه هفتم باید از مدیریت صندوق کنار بروند. سهم صندوق بیمه روستایی در بنگاه‌داری بسیار بالاست؛ در حالی که سهم ما در صندوق کشوری و تأمین اجتماعی 8 درصد است، اینجا سهم 50 درصد است و در شرکت‌های بورسی 46 درصد که این میزان در هیچ جای دیگری دیده نمی‌شود.

میدری ادامه داد: مشارکت مردم در صندوق بیمه روستایی ملموس است و نظام بیمه‌ای بر اساس این مشارکت شکل گرفته است. تجربه جهانی نشان داده مردم برای دوران سالمندی مشارکت می‌کنند.

وی گفت: بیمه‌های پایه در طبقات پایین‌تر جامعه به صورت اجباری اجرا می‌شوند؛ مانند بیمه کارگران و کارمندان که از پایه حقوق کم می‌شود.

وی درباره بیمه شخص ثالث گفت: در ابتدا این بیمه اجباری بود و همه باید بیمه می‌شدند. اکنون باید توجه ویژه‌ای به روستاییان داشته باشیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: صندوق بیمه روستایی یک صندوق یارانه‌ای است که بخش مهمی از هزینه‌هایش را دولت تأمین می‌کند، اما دولت بدهی‌هایی به صندوق دارد. بنابراین باید محاسبات با دقت کارشناسی انجام شود.

وی افزود: بیمه روستایی هنوز به خوبی شناخته نشده چون مزایای آن به درستی معرفی نشده است. باید تلاش کنیم این بیمه برای مردم جذاب‌تر شود. می‌توان با تأمین اجتماعی مذاکره کرد تا امکان خرید بیمه درمان برای روستاییان فراهم شود، زیرا تفاوت خدمات بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت بسیار کم است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: باید به دنبال ایجاد درآمد پایدار برای بیمه‌شدگان باشیم و از پرداخت یارانه‌های غیرهدفمند خودداری کنیم. هدف این است که همه بتوانند بیمه دوران سالمندی خود را تأمین کنند.

وی گفت: این بیمه توانسته جلوی مهاجرت از روستاها را بگیرد و یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

در ادامه این نشست، «حامد قادرمرزی» مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های صندوق، به نقش آن در حمایت از جامعه روستایی و عشایری کشور اشاره کرد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در نشست ویژه بیستمین سال تأسیس این صندوق اعلام کرد که تاکنون بیش از 3.5 میلیون نفر تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قرار گرفته‌اند و صندوق با بهره‌مندی از 1600 کارگزار، خدمات خود را به اغلب روستاهای کشور رسانده است.

قادرمرزی در این نشست با اشاره به رشد 20 ساله صندوق اظهار کرد: امروز بیش از یک میلیون و 200 هزار بیمه‌شده فعال تحت پوشش داریم و تاکنون 71 هزار نفر از جامعه عشایری عضو صندوق شده‌اند. همچنین در مجموع، جمعیت تحت پوشش صندوق به بیش از 3 میلیون و 500 هزار نفر رسیده است.

وی افزود: در طول این مدت، حدود 600 هزار نفر تنها یک بار به صندوق مراجعه کرده‌اند که برخی از آن‌ها درگذشته‌اند. تلاش می‌کنیم تا در راستای احقاق حقوق این افراد و خانواده‌هایشان اقدامات مؤثری انجام دهیم.

مدیرعامل صندوق با اشاره به عملکرد سه سال اخیر گفت: در این مدت شاهد رشد 35 درصدی درآمدی بوده‌ایم. همچنین سطح هشت بیمه‌ای، معادل حداقل دستمزد سال 1403 تعریف شده است.

قادرمرزی در پایان با اشاره به نقش یارانه‌های دولت خاطرنشان کرد: یارانه بیمه‌ای دولت سهم مهمی در توسعه پوشش بیمه‌ای داشته است. با وجود تفاوت‌هایی در پرداخت این یارانه بین استان‌ها، تلاش می‌کنیم عدالت بیمه‌ای را در سراسر کشور برقرار کنیم.

 

۱

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

تازه های سایت

OSZAR »